Cause I'm a zipsy

Senaste tiden har det varit ena tågresan hit och dit utan att riktigt hinna med att ens packa upp väskan innan det var dags att dra ihop dragkjedjan igen. Gävle, Uppsala, Stockholm och Gotland har funnits på resemålen. Lite jobbigt blev det i slutet men efter att att ha landat i Gävle för minst en vecka till iallafall så kan jag säga att känslan av att komma hem kan till och med för mig vara alldeles för underskattat. 
  
Och hur mysigt det var att återse Gotland. Det kanske får bli en sommarlägenhet där trots allt. Att ha jobbat på färjan har sina fördelar trots allt... Man vet hur man sätter fast glasdörren när den rullar upp och slår till en i huvudet (hände på resan dit).

Just nu är det tentaplugget som har kickat igång och trots bekvämligheter som hemmalagat mat som medkommer när jag återvänder till Gävle så behövs det lite lugn och ro. Det är då man uppskattar sina söta vänner som lånar ut sin lägenhet när man är alldeles desperat efter ett ställe med toalett tillgång och dessutom gratis kaffe! Tack Jojo! Du är en ängel!

Med pappa på bättringsvägar efter en stor operation kan man andas ut och fokusera huvudet igen. Lite virrig kommer man väl alltid vara, men trots det ska jag gasa på pluggandet till 130 imorgon och få massor gjort.

Hoppas jag! Håll tummen.
   Nu ska jag åka hem och sova. Godnatt!

1

Bakelsen

Om du inte kommer ihåg hur bakelselampan såg ut. Den här har Helena i sovrummet! Jag vill ha den!
4

Uppsala och return av the cake

Med en tentas avslut är det meningen att man ska ta en tentaöl, slappna av - och sedan kasta sig in i pluggandet inför nästa tenta. Förr förra tentan firade jag med en resa till underbara Venedig. Därför fick det bli en STOR sushi på väg hem efter salsskrivningen igår. Eftersom min lillasyster är hos mig, hade all disk jag samlat på mig i  studentrummet lyxigt och väldigt praktiskt nog försvunnit. Det lönar sig att ha en "house-guest".
15 bitar sushi senare tog vi en två timmars tupplur och vaknade med ett samtal från sötaste Helena. Gotlandstjejen som flyttade till Uppsala. En halvtimme senare bestämde vi för att fika i hennes stad så det blev en tågresa över till grannstaden där vi promenerade över till Max. Ett par timmar senare gick vi hem till hennes nya lägenhet där jag fick spana in inredningen. Inte nog med att hon hade sjuuukt snygga färger på stället - hon hade dessutom köpt min bakelselampa!!! Damn.
En underbar post-tenta träff med den underligaste tjejen någonsin! Den enda jag träffat hittills som dricker sin espresso ur en värmeljus behållare...
You gotta love it!