Öl på dansgolvet

Oj. Nu var det inte meningen att det skulle dröja så till nästa inlägg.
Men, som vanligt när min lillasyster är på besök så blev det en betydande minskning av mobilanvändningen. I knappt tre minuter får jag hålla i mobilen innan hon otåligt knappar med fingrarna i bordet och nästan hotar med packa sin väska och åka hem - för (som hon uttrycker sig) "Ska du vara tråkig kan jag lika gärna vara hemma!!"

Knappt hade hon varit borta en vecka innan en väninna informerade mig att hon skulle besöka staden & undrade om jag ville ses. Så sällskapssjuk som jag är sa* (skrek) jag ja och ungefär två minuter senare hade vi bordsreservation på Gondolen.

Efter en sen sen middag på Gondolen stängde vi restaurangen & gick vidare till Patricia. Trots att det var betydligt mindre folk där - vilket antagligen berodde på att majoriteten av Stockholms-stads folk fortfarande var utslagna efter midsommarfesten dagen innan, och alla andra jobbar på gröna Lund! - så hade en anständig antal män & kvinnor pallrat sig dit.
Öl, dans, galet snygg utsikt & trevligt mingel, mindre trevligt mingel & bråk på dansgolvet sammanfattar kvällen!
Och nej vi var på intet sätt inblandade i bråket utan det var två "macho"-killar som efter en öl för mycket tyckte det var en bra ide att kasta runt varandra. Det tog ungefär en två minuter innan publiken bröt upp slagsmålet. Och som vanligt när killar bråkar gick de och kastade onda blickar till varandra innan de dunkade varandra på ryggen och drog till baren för att ta en shot & döda fler hjärnceller än just dessa killar borde.
Innan vi drog hem fick vi givetvis en och annan öl klunk på oss av ett par killar som försökte (betoning på försökte) dansa och ragga med ölflaskan i handen. Vilket vi vet aldrig funkar!

Hursomhelst, hade vi det trevligt och hann till och med med lite tjejsnack innan läggdags.

Just nu sitter jag och steker under solen på trapporna utanför polishuset i väntan på att få förnya mitt pass. Ska bli spännande att se om fotot blir bättre eller ännu värre än sist. Med tanke på att jag såg ut som en zombie på den förra har jag inte höga förväntningar...