Saturday move to Maldon

Sitter just nu på trägolvet i mitt  rum på Maldon Road, äter en Whopper från Burger King och snackar med Elena. Hon sitter och tittar på mig genom sändningen min webcam skickar medan jag vräker i mig maten. Gud vad jag var hungrig.
ÄR hungrig. Efter att taxin släppt av mig kom min värdmamma som förresten är hur trevlig som helst och visade mig huset. Jag kan säga en sak som kommer glädja er:
    INGEN HELTÄCKNINGSMATTA I BADRUMMET!!

Okej lättnaden sköjler över. Badrummet består av stora, snygga kakelplattor som täcker golv och väggar, ett liten jaccuzzi-liknande badkar och tja, toalett och handfat. Köket går i samma stil med kakel liknande plattor och trädörrar på skåpen. Sist men inte minst Mitt rum :D
Trägolv, en brasa, snygga möbler (byrå, öppen garderob utan dörrar litet bord och en stol, samtliga bortsett från bordet och stolen från IKEA. Väldigt populärt här tydligen. Även snygga träpersienner som jag ville ha till lägenhet hemma i Sverige. Snacka om tur.

Värdmamman bjöd på middag som bestod av traditionella mashed potatoes with sausage and onion gravy. Väldigt gott. Efter middag begav jag mig mot busshållsplatsen och ett bussbyte och lite virrande runt, pga dåligt lokalsinne, landade jag på puben 'the sussex'. Jag hann nätt och jämnt presentera mig och skaka hand med alla svenskarna innan gruppen fortsatte mot nästa pub. Jättemysigt och snyggt ställe vars namn jag glömt bort.  
   Där satt jag i drygt en timme, smuttade på min red bull och lärde känna två av tjejerna bättre.
Buss mot churchill square, sjuan mot Seven dials och en promenad senare under vilken jag fick prata med min lillasyster senare klampade jag in genom den röda dörren... Hela dagen serverat ;) Har du läst hela måste du verkligen gilla mig!

Tycker om dig med ;) xxx

3