Nyårslöften

Nyårslöften är ett intressant ämne, för var år som går blir de mindre och mindre seriösa. Antingen det eller så har man gett upp hoppet hoppet om löftets framtid. Istället för att ansluta sig till gänget som sitter med penna i högsta hugg och idéer på dugliga löften som kan föra dem i det nya året. Då kan man sitta och lugnt smutta på sin cola! Nu när mina kusiner har tagit sig till vår lilla stad efter en tidsperiod på tio år, så sitter vi och har högläsning. Det som läses upp är alla löften. Nu är det högläsning för gruppen som består av syskon, kusiner och en tjejkompis som anslutit sig till den galna släktsamlingen. Ni vet hur det brukar se ut när er släkt samlas...kanske vet ni även hur det känns när en främling får betrakta er. Man känner sig smått galen. Ikväll har vi dock bestämt strunta i detta. 

Nu är det charader innan nyåret slår in. Efteråt ska vi fira det nya året genom att se på Patrick Dempsey i Maid of Honor. 

Tidigare delade vi upp de sju dödssynderna mellan gruppen. Tyvärr var vi åtta personer så den sista delade vi upp. Nu har alla alltså en åttondel av dödssynden avund. Frosseri var den mest populära synden följt av lusta. Under tiden som alla roffade åt sig en dödssynd, proppade oss fulla av den otroligt goda morotskakan och den mumsiga icke-kladdiga kladd kakan som serverades med mörk och ljus grädde samt hallon. 

När vi hämtade min lillasyster som tagit sig ut på stan med en kompis till nyårsslaget, såg vi massvis med människor som stod och frös utanför krogarna. Då kunde jag inte låta bli att tänka, att alla som tagit sig ut i det minus gradiga kylan kunde inte möjligtvis veta vad alternativet var. Att sitta hemma i värmen med kompisar och släkt medan man frossar i bakelser och snacks!!

Gott nytt år!