Kan älska hur min hjärna fungerar efter utmattning

Efter en dags skrivande på metodpapern som ska vara inlämnad vid klockslaget 12.00 imorgon, så känner jag mig för ovanlighetens skull inte alls sådär jobbigt utmattad som man kan vara. Och då menar jag inte "efter-hel-dags-plugg-utmattning"!!  Utan utmattningen som uppstår i huvudet efter en jobbig uppsatsskrivningen när man har slängt in en STOR hög med akademiska termer och gurglat runt dem tills man knappt minns vilken chokladsort som är ens favorit. Som för övrigt så är det Marianne! 
 
Näe, jag känner mig inte alls trött utan lite stolt att jag sitter med en uppsats som är "färdig-att-bli-inlämnad" och detta klockan 21.10 natten innan inlämning. Min kompis som sitter på andra sidan Skype håller nog inte med mig. Hon skulle nog säga att jag är trött, yrvaken och smått förvirrad. Att det finns en påtaglig risk att jag i vilket ögonblick som helst sätter på mig en mössa och går ut för att handla - utan byxorna på. Det vill säga om det inte var så varmt och skönt i mitt rum i kontrast till minusgraderna utanför. 
 
Varför skulle hon säga så? Jo, för att jag frågade henne "hur hon mår?". Och två minuter senare går in och själv besvarar frågan. Dessutom var jag helt övertygad om att det var en annan kompis jag skrev till... Den lilla profilbilden till vänster var inte till någon större hjälp där. Ibland överraskar jag tillochmed mig själv.
 
Kanske är liite trött iallafall... Bara lite grann! 
fråga - metod - paper - skype - svar