Två tjejer på vift

För första gången på ett år träffade jag äntligen en av de sötaste tjejerna jag känner, Audrey. Och efter en snabb kram utanför Åhlens där halva Stockholms befolkning stod och trängdes (eller så kanske det bara kändes så...) gick vi till Joe the juiceguy.
 
Förutom att de har galet goda juicer där så har de dessutom trevlig personal - och alla vet ju hur viktigt det är! Efter att ha slängt ut en beställning på svenska säger killen: "I have no idea what you just said!"
 
Med en "Joe's sweet kiss" & en Ginger latté parkerade vi våra rumpor på trapporna bakom Fridays vid kungsträdgården & uppdaterade varandra om det senaste året. En timme senare började vi promenera mot Gröna Lund där systrarna (också kända som ena halvan av tjejgänget) väntade på oss.
 
På vägen: 1. hittade vi den sötaste bilen ever som tydligen matchade mig (Volkswagen), 2. träffade två killar från Skottland (den ena tog en bild på oss och den andra stoppade trafiken bakom), 3. tog en mängd turistbilder och sa "åh, ställ dig där!" minst sjutton gånger,
 
Väl framme så 4. fick jag för första gången fågelbajs i håret - varefter tjejerna tog fram vatten och servetter för att få bort allt (hörde att det ska betyda tur), 5. Såg Icona Pop röja på scen, 6. Spanade in Alexander Skarsgård som stod på VIP-hyllan och njöt av en öl med vänner, 7. Sprang fram till Skarsgård tillsammans med en grupp 15 åriga tjejer & tog en massa bilder, 8. fick utlopp för vår fjortonåriga tjej.
 
Sedan blev det en mjukglass, årets första för Audrey & efter det lyckades jag få med mig en av tjejerna i Twister, sedan Jetline & sist lyktan (lilla fritt fall - för tre åringar).
 
Det blev en lyckad kväll och ett perfekt avslut på min lilla mini-ledighet. Imorgon är det åter till jobbet & det är ju sjukt men ser verkligen fram emot det. Så går det när man jobbar på ett roligt ställe med andra som ständigt balanserar på gränsen mellan flummighet & skratt! Love it!
 
Gröna Lund - Stockholm - alexander skarsgård - audrey hepburn - icona pop - joe the juiceguy - latte - mjukglass - skottland - turista i stockholm