Cause I'm a zipsy

Senaste tiden har det varit ena tågresan hit och dit utan att riktigt hinna med att ens packa upp väskan innan det var dags att dra ihop dragkjedjan igen. Gävle, Uppsala, Stockholm och Gotland har funnits på resemålen. Lite jobbigt blev det i slutet men efter att att ha landat i Gävle för minst en vecka till iallafall så kan jag säga att känslan av att komma hem kan till och med för mig vara alldeles för underskattat. 
  
Och hur mysigt det var att återse Gotland. Det kanske får bli en sommarlägenhet där trots allt. Att ha jobbat på färjan har sina fördelar trots allt... Man vet hur man sätter fast glasdörren när den rullar upp och slår till en i huvudet (hände på resan dit).

Just nu är det tentaplugget som har kickat igång och trots bekvämligheter som hemmalagat mat som medkommer när jag återvänder till Gävle så behövs det lite lugn och ro. Det är då man uppskattar sina söta vänner som lånar ut sin lägenhet när man är alldeles desperat efter ett ställe med toalett tillgång och dessutom gratis kaffe! Tack Jojo! Du är en ängel!

Med pappa på bättringsvägar efter en stor operation kan man andas ut och fokusera huvudet igen. Lite virrig kommer man väl alltid vara, men trots det ska jag gasa på pluggandet till 130 imorgon och få massor gjort.

Hoppas jag! Håll tummen.
   Nu ska jag åka hem och sova. Godnatt!

1
LADY UMBRELLA - 17år & egen företagare

Gotland som är så fint!!