Mellanlandning hos Joe

Efter fyrtio minuters massage är jag precis sådär lagom avslappnad. Så det var ju inte bara lite lägligt att det skulle råka dyka upp en Joe & the juice på vägen därifrån. Vilket är den enda anledningen till att jag nu sitter och smuttar på en cappuccino med Scott Bradlee & Postmodern Jukebox i hörlurarna. Just de ja, den ENDA anledningen! 

De pojkar och flickor klädda i Joe & the juice-t-shirtar springer runt och torkar av bord och annat som cafépersonal gör. Kunderna droppar in och då och då, ungefär samtidigt brusar mixern igång och för lite oväsen. Egentligen är logiken mellan lugnet som råder i mitt huvud och livet som förs i caféet inte på topp. Men det är lite så jag fungerar. Trots att omgivningen är stressig som bara den, så länge jag har en kopp kaffe i handen (eller en redbull beroende på situationen!), är jag ko-lugn. Förresten, varför säger man "ko"-lugn? Är kor i synnerhet lugna? och kan man i så fall säga: "Yo, ta det lugnt - som en KO!" ? Värt att fundera över.
 
- ett litet sidospår här för jag måste deklarera att jag absolut älskar det ombytliga vädret som växlar mellan sol, vilket självklart får alla Stockholmare att fiska upp sina solglasögon, varefter det knappt dröjer fem minuter innan regnet börjar ösa ned, vilket resulterar att de fiskar upp paraplyn. Alla har både solglasögon och paraplyer - LOVE IT!
 
Hur som helst. Mellanlandningen här hos Joe sker, för den som inte befinner sig i mitt huvud (eller i min kalender...), efter ytterligare en husvisning med vännen Annie - som i likhet med typ alla andra i Stockholm är på bostadsjakt - och ett besök hos en av mina naprapater (för yes jag har numera flera, en för varje besvär) där jag som tidigare nämnt precis har blivit inoljad och masserad. Och hörru, inga kinkiga tankar nu! Eller var det bara jag? Hrm. Nåväl, inte första gången det händer...
Min lilla fikapaus som om ungefär tre minuter kommer att resultera i minst en till kopp kaffe sker också innan en bio-dejt med barndomsvännen Lotta där vi ska se på en livestream från Star Wars Celebration i California.
 
Sedan kan man ju tro att aktiviteterna för dagen/kvällen är över, finito, men nope - avslutningsvis finns en romantisk middag med en av mina bästa (och definitivt den mest fundersammaste) väninnor på kalendern, (seriöst, ibland undrar jag hur alla hennes tankar egentligen rymmer i det söta lilla huvudet!) - och som jag kan älska att höra de tankarna för det finns egentligen ingen uppenbar logik i hur trådarna korsas mellan två olika händelser.
 
Det blir som sagt en heldag ute på stan. Sååå, kanske bäst att ta en till kopp kaffe.
 
 
Joe and the juice - Kaffe - Star Wars - Star wars celebration - Stockholm - ko-lugnt - torsdag