Saturday move to Maldon

Sitter just nu på trägolvet i mitt  rum på Maldon Road, äter en Whopper från Burger King och snackar med Elena. Hon sitter och tittar på mig genom sändningen min webcam skickar medan jag vräker i mig maten. Gud vad jag var hungrig.
ÄR hungrig. Efter att taxin släppt av mig kom min värdmamma som förresten är hur trevlig som helst och visade mig huset. Jag kan säga en sak som kommer glädja er:
    INGEN HELTÄCKNINGSMATTA I BADRUMMET!!

Okej lättnaden sköjler över. Badrummet består av stora, snygga kakelplattor som täcker golv och väggar, ett liten jaccuzzi-liknande badkar och tja, toalett och handfat. Köket går i samma stil med kakel liknande plattor och trädörrar på skåpen. Sist men inte minst Mitt rum :D
Trägolv, en brasa, snygga möbler (byrå, öppen garderob utan dörrar litet bord och en stol, samtliga bortsett från bordet och stolen från IKEA. Väldigt populärt här tydligen. Även snygga träpersienner som jag ville ha till lägenhet hemma i Sverige. Snacka om tur.

Värdmamman bjöd på middag som bestod av traditionella mashed potatoes with sausage and onion gravy. Väldigt gott. Efter middag begav jag mig mot busshållsplatsen och ett bussbyte och lite virrande runt, pga dåligt lokalsinne, landade jag på puben 'the sussex'. Jag hann nätt och jämnt presentera mig och skaka hand med alla svenskarna innan gruppen fortsatte mot nästa pub. Jättemysigt och snyggt ställe vars namn jag glömt bort.  
   Där satt jag i drygt en timme, smuttade på min red bull och lärde känna två av tjejerna bättre.
Buss mot churchill square, sjuan mot Seven dials och en promenad senare under vilken jag fick prata med min lillasyster senare klampade jag in genom den röda dörren... Hela dagen serverat ;) Har du läst hela måste du verkligen gilla mig!

Tycker om dig med ;) xxx

3

From Gävle to Brighton

Då anlände jag i London tidigt igår morse och Brighton tidigt i eftermiddags. Sammanfattning eftersom tröttheten kommer segra och jag kommer slockna när som helst.

Planet var litet, trångt och litet. Flygplatsen var jobbig innan jag upptäckte trolleys (vagn) att putta runt mina saker i.
Stan var jobbig att "utforska" med en tung handväska men jag lyckades få i mig lit KFC (kentucky fried ) och en frappachino. Inte min favorit kan jag tänka mig. Några smuttar och sen blev det i papperskorgen.
Åter till the miami hotel där jag fick checka in, varpå jag bytte om till pyjamas och satte mig vid datorn och chattade lite med storasystern. Efter en tupplur pratade jag med värdmamman som sa att jag kan komma till de redan imorgon. Så det blir att hoppa i resväskan innan jag ställer mig på den för att försöka dra igen kjedjan. Lycka till. Vaddå packa smart?!
2

Mat eller kaffe?

Sitter vid datorn här i Högskolans bibliotek för, förhoppningsvis, sista gången på minst fem månader. Alla papper är nu iväg faxade och det enda som saknas nu är prylarna som måste inhandlas. Vilket, som vi alla vet, innebär att jag får springa runt i massvis med butiker och köpa in allt jag vill ha, hrm, jag menar behöver utan att få dåligt samvete att mina pengar spenderas på annat än kaffe.

Eh....

Stryk det sista. Okej mitt kaffe "beroende", som vissa kallar det är visserligen inte bra. I synnerhet nu när jag börjar på universitet och kan kalla mig själv för en student. I ordet student infattas, kanske omedvetet, att man under en period i framtiden kommer vara fattig och få leva på nudlar och billigt rödvin. Som jag läste i hig's skoltidning, Högtryck.

Vilken tur att jag både gillar nudlar och älskar rödvin. Jag kan däremot säga att jag, troligtvis kommer vara villig att skippa nudlarna och istället springa till närmaste Starbucks och inhandla timmens, eller "dagens" kaffe ;)