Synda för Storytel


Nu är det officiellt mindre än en vecka kvar till julafton. Längtar som bara den. Men innan det är dags att duka upp julbordet och äntligen få se vad som händer i årets julkalender, som jag personligen tycker är spännande och rolig, ska det bli en återförening med gymnasievännerna med middag, vin och med all säkerhet en massa tjejsnack.

 
Men än är det torsdag och självklart stötte jag på det här lilla inlägget från när jag fick frågan om jag ville gästblogga om Synda för Storytel. Sagt och gjort så blev den en av deras då mest gillade inlägg. Och ja, jag tycker fortfarande att boken är värd att lyssna på! ;)
 
http://blog.storytel.se/recension-2/gastbloggaren-sara-har-fallit-handlost-for-synda/
 
 
 
Julafton - Stockholm - Storytel - Synda - julkalender

Julstjärna och glögg

Förra inlägget skrev jag i början av terminen när jag precis påbörjat en spännande praktiktermin på Damernas Värld. Någonstans mellan deadlines, pressträffar och dagliga turer till espressomaskinen ute i köket så hann tre och en halv månader flyga förbi. I löjligt hög fart vill jag tillägga.

 
Idag har knappt två veckor har passerat sedan det var dags att lämna Bonnierhuset och Damernas Världs redaktion. Jag ska inte tråka ut dig som klickat dig in här genom att redogöra aktiviteterna som fyllt dagarna sedan dess.
Lite kortfattat har det blivit en resa hemåt, sedan till västkusten och så har ju skolan börjat igen. Fast bara för en liten stund.
 
Utöver detta har jag äntligen hängt upp en julstjärna i fönstret och druckit glögg och ätit pepparkakor i massor.
Som jag njuter av all innan-julen-mys! Hoppas att ni gör detsamma. De mörka dagarna finns det inte mycket som är bättre än att tända ljus eller kanske en julstjärna och kura ihop sig under en favoritfilt med jullåtar och en varm kopp te.
 
Som grädde på moset så är träden utanför mitt fönster täckta av snö. <3