Var är min kock?

Vissa dagar är helt fantastiska! Jag absolut älskar att vara singel. Och jag insåg exakt hur mycket jag gillar detta när jag när jag och en två vänner pratade om dåliga pojkvänner. Och vad är en dålig pojkvän? Tja, det finns ju en massa saker på den listan.
Men, i slutet tror jag att vi alla vill ha den där underbara killen som utan att bli tjatad på springer ut och köper chokladglassen du bara måste ha. För att du är gravid med hans barn. För att du bara måste ha just den där glassen. Och för att han älskar dig.

Nu tog jag en avstickare från min poäng, och den var ju att oavsett hur mycket jag älskar att vara singel - för det gör jag - så kan jag i stunder som denna: när kroppen värker efter joggingrundan och du ligger så bekvämligt i sängen och vet att du måste kliva upp för att laga mat, då kan man ju börja känna att man kanske skulle ha en sådan där underbar och omtänksam... Kock!
Ja, var fan är min kock?

Hört på Arlanda

Konversation på Arlanda, terminal 5, utanför gaten.

Jag: "jag har choklad, vill du a?"
Mehrnush: "Alltså jag läste nånstans att man inte får äta ngt annat än det de säljer."
Jag:"Men, man borde få äta smågodis eller?"
Mehrnush: "Det är nog på grund av allergier tror jag..."
Jag: "alltså, jag tror inte nån är allergisk mot mintchoklad!"

Grekland vs Turkiet

"Vad tycker du?"

- Ja, men boka dom biljetterna. De blir skitbra. Alltså, du jag kan inte prata - börjar jobba strax!!!

Så lät telefonkonversationen mellan mig och lillasystern igår. Efter att ha spanat efter den perfekta destinationen i ungefär en vecka hade vi, en tretimmarssamtal samma morgon, slutligen bestämt oss för Alanya. Den ultimata turiststaden för den som vill sola, bada & möjligtvis shoppa lite.

En timme senare ringer telefonen.
"Alltså du, vad tycker du om Samos, det är en grekisk ö."

Jag var såld! Jag har faktiskt aldrig sagt att jag är svår! Med de rätta magiska orden är jag med på nästintill allt!

Där satt jag på personalrummet på Gröna Lund & blev peppad av tre kollegor som berättade om sina härliga ospecificerade sista minuten resor.

Så därmed lämnade en riktigt taggad tjej det "Gröna Rummet" (personalrummet) och gick till sin kassa. Tre timmar senare ringer mobilen. Och spänningen låg i luften, skulle det bli Turkiet eller Grekland?

"Vad blir det för nåt? Vart ska vi?"
- Vänta lite..."
Paus.
- Okej, nu har jag bokat.
"Vart ska vi????"
- Montenegro!
Tystnad.

Ja, så det blev varken Turkiet eller Grekland utan istället en vecka i Montenegro. En av Europas vackraste städer, enligt min far. Ingen dålig recension.
Efter en kvälls research har min andra hälft (aka min lillasyster) kladdat ned en anteckningsblock med "Saker-vi-MÅSTE-göra". Just nu sitter hon på tåget & själv sitter jag på en buss för att möta upp henne för en lunch.

Du vet, en såndär, nu ska vi äntligen iväg och resa-lunch. På Arlanda.

Ses om en vecka!