Nourozeton pirouz

Imorse kl: 06.47 klev Iran in i ett nytt år. Bordet var då dukad med de traditionella sakerna och själv satt jag finklädd (den enda) och väntade på att året skulle skifta. 

Ikväll kanske jag får ta en liiten glas med champagne som står på nerkylning. Läste om ett nytt vin i Cosmo vid namnet Sophia. Vilket fint namn! No offence men mycket snyggare är Sofia, stavelsen gör jättemycket. Jaja, nån som är sugen på en vinkväll?? Kanske en riktigt fransk-kväll med ost som tilltugg. 

Snobbigt?! Hmm, möjligtvis! 

Sitter för tillfället och ser på lite vimmelbilder från i helgen. Alltså, vad är det med tjejer?? Så fort en kamera dras fram blir alla lesbiska! What's the deal with that?
    Missförstå mig inte, jag är för alla sexuella läggningar! Förrutom möjligtvis dom som hrm, med djur. 
Men jag tycker det är lite löjligt att vissa är så desperata efter uppmärksamhet att de utan att tveka skjuter in tungan i kompisens hals. Bara jag som tycker det är lite... avtändande?! 

Ändå, vill man experimentera så, varsågod.  

Onsdag--- I'm lovin it

Idag släpade jag mig äntligen till Kåren och snackade med han den där killen, kårmästaren ja, och kollade om man kan jobba nån kårkväll. Så jag fick fylla i intresseanmälan och tror hans kompis skrattade ihjäl sig när jag frågade vad han menade med Valborgs... Hmm... ok, riktigt så svensk (eller ska det vara allmänbildad?) är jag inte. Aja, då är jag iaf. bokad till sista April. Vad jag kommer göra vet jag inte, men jag kommer vara där.

Blir väl ingen marshmellow grillning iår.

Måste säga att det var många nyfikna blickar på yours truly när jag sprang runt på stan i mina neonrosa jeans. Älskar dom byxorna!

Sedan var det ostprovsmakning på Ica så jag stod nog där i tio minuter och mumsade i mig ett av varje smak. Mmm, det enda som saknades var ett glas rött vin. Merde...

Idag slappade jag lite och gjorde inte retorikläxan, men för att vara rättvis var den VÄLDIGT svår! Får väl se till att göra den imorgon.

Ikväll väntar god mat (mozzarella, kycklig, champignoner) och en massa serier (Men in trees, greys anatomy och Womens murder club)

Talet + Redbull = Perfekt

Talet som jag jobbat på höll jag äntligen igår! Så här gick det: 
Anlände till skolan klädd: neonrosa jeans, svart A-formad t-shirt (gina tricot) och bruna boots. Lockad hår tillbakadraget med svart diadem.
 
Köpte red bull och drog till Catta. Vi snackade och körde igenom vårt tal en gång var. Sedan var det dags.

Maja höll sitt först och sen var det min tur. Jag berättade om bakgrunden till mitt tal ( jag är på en tråkig födelsedagsfest och ska hålla tal för att höja stämmningen). Jag hoppade upp på bordet och började...
    F-n jag tappade bort mig men en räddning senare flöt resten på bra. Jag skålade och smuttade lite på min red bull som jag hällt upp i en champagneglas.

När jag satt mig och väntade på kommentarerna, bankade fortfarande mitt hjärta och jag väntade bara på att höra om när jag hakade upp mig, om jag talade för snabbt eller om själva talet var dåligt.

När lektionen var slut gick jag till toaletterna och kunde inte vänta tills jag kom in utan började hoppa upp och ner som en galning. Jag fick inte en enda negativ kritik
Som Janice (vänner) säger: Oh My God!

Det var en berusande känsla, mitt första tal då allt gick bra. Tydligen så lär man sig verkligen med åldern. Haha!
Väl i cafét där jag firade med en Vanilla Latte, var tjejen hur söt som helst. Efter en timme där åkte jag hem och sen vidare till biblioteket där min bok (elvan) självklart var utlånad, så jag drog till Friskis där jag tränade bort lite av dagens stress. Stötte på Caramell som skulle gå på skivstång, och vi gick snabbt igenom våra dagar. Efter ytterligare lite träning drog jag hem med ett STORT leende på läpparna. Vilken dag.