Blogga för Gadden

Nästa år ska jag börja blogga för universitetets tidning, Gaudeamus. Andra terminen på jmk påbörjas och jag flyttar äntligen till ett eget ställe, så mamma kan andas ut när hennes lilla dotter slipper sova på främlingars golv. Tja, riktigt så illa var det ju inte, men när hon såg min madrass ligga i ett hörn på golvet blev hon alldeles förskräckt.

Julhelgen har haft en riktigt dålig början. För första gången står jag utan någon som helst julkänsla och ser fram emot en lång resa under sommaren - att bara komma bort. Jag har aldrig tidigare varit lika så besviken på människor som jag är nu och skulle vilja bara sova och drömma mig bort i ett par månader, år eller bara några veckor.

Snart ska det väl gå över och tills dess ska jag försöka fokusera på vännerna som är sådär otroligt snälla!
2

Avslutningsmiddag på Gärdet

Det var då äntligen dags. En snart avslutad hösttermin, en avstängd facebook-sida, ett glas rött vin och en resa hem till Gävle - Norrland.

Ikväll är nästsista kvällen som spenderas hos Freddy som inneboende, för nästa termin inleds med en flytt till Västra skogen tätt följt av en tenta. Kvällen till ära blev det trerätters middag här på Gärdet, där stekta champignoner avlöstes av gravad lax, pressad potatis och en improviserad sås bestående av en lång rad ingredienser. Otroligt gott!

Efter ett besök på IKEA, blev det ett stopp på Skärholmens systembolag där träffade jag en av de trevligaste tjejerna någonsin. Hon rekommenderade en flaska rött vin som hamnade i handväskan och som visade sig vara SUPERGOTT! För första gången visade jag inte legitimation utan blev tillfrågad och lyckan över det, obeskrivlig.

Med 24-års dagen i Januari och lite ångest inför att fylla ytterligare ett år, känns det bra att få höra folk gissa min ålder och kasta ur sig 18. I like!
Dit åker jag nog tillbaka inför nästa festkväll i Stockholm i Januari!

Ett par timmars tecknande senare är det dags att hoppa i sängs - eller i madrassen i alla fall.


Ses!

Mina bloggar

Jo, det finns faktiskt ett par bloggar som jag kan följa och som är riktigt bra! Spana in och se vad du tycker ;)
http://laeleniita.blogspot.com/
http://parajsa.blogg.se/