Med rumpan i fokus

Facebook är som ett svart hål! Man börjar klicka sig runt och innan man hinner blinka har 6 minuter passerat! Nu är ju det inte så extremt men minuterna bara flyger. Så mycket för en snabbis medan vattnet kokas upp för te...

Gröna Lund dagens första utbildning är klart, nu har jag min uniform i tryggt förvar i skåpet. Ett ännu otillräckligt antal sidor av kurslitteraturen läst, en alldeles för lång promenad i sällskap med min nya playlist och minst tre mysiga gräsplättar dugliga för att sola vid vattnet är upptäckta.
100 sit-ups och ett okänt antal rumplyft och andra rump-fokuserade övningar inspirerade middagens STORA sallad med kyckling och potatismos. I helgen blev det shopping och jag har numera ett par jeansshorts från monki, två toppar, en skinnklänning, svarta klackar och någonting blått i garderoben.

Nu är det dags för kvällens efterrätt av amerikanska pannkakor med sirap och en kopp te. Så ska jag mysa med min kurslitteratur!!!

Morgon nr 1 inför Grönan

Orginal planet inför sommaren var en lång resa genom Thailand men när sommarjobbet trillade in fick jag tänka om.

Egentligen känns det bra att spendera sommaren i Stockholm igen, med ett par, tre besök hem till Gävle för att se hur lilla William växer. Hade nog varit svårt att vara borta just nu.
Klockan är 09.05 och anledningen för den tidiga timmen är en utbildningsdag som väntar på Gröna Lund. Yes, nu blir det lite försmak på vad som väntar i sommar. Jag väntar mig en betydligt högre kaffekonsumtion, sena fester efter jobbet och självklart en massa parkhäng. Men, det sistnämnda kommer senare.

För tillfället ska jag hälla i mig morgonens första kopp och springa iväg för att träffa nya jobbkompisarna.

I söndags bokade jag och Freddy en sista minuten resa till Cypern. Den hamnar precis emellan plugg och jobb innan vi skiljs åt för sommaren, så det ska bli sjukt kul!!

Nu är det kaffe, mat, buss! Ses!

Min allra första

I love it! Jag hittade det allra första inlägget som skrevs strax efter studenten! Inget avancerat men lite kul att möta upp mig själv vid 19 år.

Den 31 Januari då ska det festas, för då fyller jag äntligen 20 år och detta ska firas ordentligt! Alla vet vad det betyder: Fest! Med tanke på att halva tjejgänget hoppade på ett plan mot USA i höstas, kommer vi bli några få brudar som drar ut på stan.

Efter att mina planer på att åka till USA som au pair sprack, pluggar jag nu Retorikpå Högskolan. Har även fixat Friskis & Svettis kort. Så nu kan jag ärligt säga till mamma att jag inte festar hela tiden. Jag tränar oxå! Det är bara det att... jag festar oftast efteråt.

På tal om träning är det nog dags att röra sig ner mot Friskis & Svettis och röra på mig.
1