Jag känner hur du älskar mig - du och jag ihop

I år bara måste jag se Riddarna live! Efter att ha lyssnat på dem om och om och om igen så behöver jag mer än att höra vokalerna genom min halvtaskiga datorljud. Den raspiga vokalerna när sångaren sjunger sig igenom Rytmen i natten - är ju såå sjukt härliga!

Du kan lära mig om kärleken sen vill jag inte veta mer

Hetsen efter plugget har börjat lägga sig och i helgen var sommarens första parkhäng igång med ett par söta tjejer och Co. Hettan är verkligen heelt sjuk, men åh så härlig! Fyra dagars hetta innan stormen slår till och öser ner en hink med isvatten över staden. Hoppas värmen håller ut ett par dagar till så man blir lite brun inför midsommarfirandet nästa vecka. Då blir det en tur upp till Gävle för att återse familjen. En dag att hänga med söta Elena och bästa Maria ska det också bli.

Får se om mamma släpper ut mig ur huset nu när jag äntligen kommer hem.
Jo, just det ja. Jag såg precis det roligaste avsnittet av Big Bang theory någonsin - den ligger på säsong 4 om du vill stärka magmusklerna.
Efter att ha återupptäckt Simon and the Garfunkel har jag
hittat en alldeles ny favorit låt: http://www.youtube.com/watch?v=Ve_yU3h8bWE
Enjoy!

SVERIGE

En kall öl och Sverige vinner över Finland med 5 - 0. Det är något med fotboll som nästan kräver att man sitter med en iskall i handen och skriker SVERIGE när Zlatan gång på gång siktar in bollen i målet.

Med Johanna blev det därefter ett besök till Ica för att inhandla ingredienserna för en Banana split som vi åt med syftet att ladda batterierna. Igår natt var det nämligen storstädning av lägenheten jag ska flytta in i idag. Med en massa Scotts och flummande skrubbade vi badrummet till tre på natten innan vi äntligen hoppade i sängs.
Idag är vi småtrötta men det ska bli en tur till Skansen! Nu ska jag ge mig av innan Jojo hoppar ut genom fönstret, vi hörs!