F-n jag är i England

Oavsett hur gammal man blir, och jag menar inte att jag är gammal, slutar man aldrig bli uppspelt för de minsta sakerna. Som att nån från kåren skulle ringa och fråga om jag inte ville jobba. Vilken känsla att kunna säga:
"Skulle vilja men, jag är i England". Fy fan. Jag är i England!

Igår satt jag vid en dator på biblioteket och skrev ett mejl till Siri om vad man skulle packa inför resan till Brighton, och nu, inte utan att ha känt varje bula på vägen, sitter jag ändå här. Äntligen i Storbritannien!
Visst, jag har redan haft hemlängtan, flyttat runt en massa i jakt på permanent boende, hamnat någorlunda efter i skolan och, ja, juste ja, jag är sjuk.
      Ändå, det kan väl bara bli bättre efter detta, eller hur?!

Jag hade faktiskt velat jobba om jag varit i landet. F-n vad skönt det känns att säga så :D

Paul Newman

Paul Newman är död. Vilken chock. Jag visste att han var gammal men han var en sådan skådis man förväntade sig eller kanske bara önskade skulle leva för alltid. En del av hans filmer har man ju sett men inte i närheten av antalet man bör se. För de klassikerna han medverkat i är obligatoriska.
Andra obligatoriska filmer som jag blir chockad när jag hör att mina nära inte sett är: Sound of Music (the hiiills are aliiiiiive...), Dirty Dancing, Rocky, Rambo, Pride and Predjudice (serien), Min tjej, och många fler.

Nu måste man ta en helg och se på några klassiska Paul Newman titel.

Flicka lilla

Med alla mina tillhörigheter packade är jag nu klar att lämna Maldon. Tragiskt med tanke på att rummet jag bor i är underbart stort, trägolv och en härlig säng. Visst känns det som om jag står i ett kylskåp, men under de två veckorna har jag nästan accepterat att Storbritannien, England, Brighton helt enkelt är KALLT.

Min nya handväska från Primark (Ja syrran, du ska få en bild av mina nya saker) är packad till max, Converse skolväskan innehåller samtliga skolböcker och resäskan står återigen halvöppen fylld av de få kläder jag lyckades ta med, hårtork, plattång och... Ja ni fattar. 
Nästa stopp blir Sackville där jag blir kvar till den 21 och sedan får jag se vart jag hamnar. Spänning i all ära, men heltäckningsmattorna i badrummet hoppas jag kunna undvika så mycket det bara går. 

Idag måste uppsatsen skrivas och med tanke på flytten, tröttheten och brist på kläder kommer nog det inte bli rätt. 
När en flicka inte vet vad hon ska ha på sig under morgondagen, då är det någorlunda svårt att fokusera huvudet på det argumentativa uppsatsen om "varför man inte ska dricka flaskvatten". 
"Du dricker ju själv flaskvatten, flicka lilla". Har jag fått höra av alla runtom mig. 
   - Ursäkta, kalla' du mig liten?