Kaffe vs livet

Typiskt att Freddy var tvungen att bli sjuk ikväll när jag hade så sett fram emot att dra ut på krogen.
Målet var ju att äntligen komma ut och dansa, men så visade det sig att en viss person skulle visa sig på suncity och då var det ju riktigt tråkigt att det blev inställt.
Istället för dans och mingel blir det att sitta med min senaste bok. Inte för att det blir tråkigt. Eller dåligt, särskilt eftersom min plånbok har börjat protestera på sistone med alla fika uflykter jag unnat mig.
Det var väl inte helt oväntat, jag menar har man ingen riktig inkomst förutom mamma och pappa så bör man kanske inte spendera varje vaken stund på stan med en plastkaffe mugg i handen.
Jag har räknat lite på det, och om jag inte drack kaffe skulle kunna...tja, göra mycket jag inte kan. Men, men min kärlek för kaffe har ännu inte svalnat.

xxx

1

Bloody tuesday

Läkarbesöket blev som jag förutspådde. En massa tårar följt av en Vanilla latté vid högskolans café där biträdét nyligen klippt håret. Ifall nån inte skulle känna igen honom, kan jag försäkra er om att det är samma kille. 
    Nu är det klart att det kommer bli en operation. Nåt att se fram emot!
Aja, Freddy får väl helt enkelt trösta mig vid vår lilla picknick innan bio besöket imorgon. För tillfället är det Missy's Hallontårta som har den uppgiften. Men, ni vet vad man säger, inget tröstar en flicka lika bra som choklad.
Eller shopping. 

Stor rea på glitter på gång och äntligen fick jag den söta halsbandet jag dreglat över i månader. Stora beige färgade stenkulor på guldkjedja. Det enda som saknas nu är en söt klänning, ett linne, ett par jeans, en till klänning, kanske ett par skor... Hmm, tja, vi vet alla vart detta lutar åt. En MASSA shopping. :D

Aja, jag måste ju trösta mig själv :p

 

Caramell varvat med Snickers

Efter radiotystnad i nära 2 månader fick jag äntligen ett sms från Caramell där hon föreslog bio senare samma kväll. Tyvärr blev det som vanligt dålig tajming eftersom jag redan har en bio-dejt i veckan, då jag, Elena, Maria och Freddy kl. 21.00 äntligen ska se Sex and the City på SF. Istället bestämde vi oss för en fika på stan och klockan 19.30 träffades vi utanför Wayne's Coffé. Efter lite snack om det regniga svenska sommar vädret insåg vi att det skulle vara omöjligt att ta oss längre än upp till Wayne's (det spöregnade). En kladdkaka och en pepparlax senare, satte vi oss och började redogöra hur vi spenderat vår tid under de senaste månaderna. Mycket tjejsnack blev det, och lika kul som alltid att träffa Caramell. 
     Det visar sig att vi båda kommer spendera nästa år utomlands för diverse studieplaner, för mig är det inledningsvis ett halvår medan hon kommer lämna Sverige i 6 år.
     Kommer sakna dig men å andra sidan har vi ett extra land vi får utforska när vi hälsar på varandra ;)

Innan sms:et satt jag på George i fyra timmar och jobbade med det pm jag skulle haft in för flera veckor sen. Inte stressigt alls!! Men sitter jag och stressar upp mig? Nejdå, jag ritar, läser lugnt i dagens metro medan jag smuttar på en Snickers latte. Måste verkligen lära mig att inte se på kaffe som en nödvändighet för att ta mig till nästa dag. Men, med morgondagens läkarbesök i tankarna så "förtjänade" jag dagens latté och troligtvis den jag förutspår att jag kommer köpa imorgon.
Jag menar, efter den gråtattack som troligtvis kommer komma i läkarens väntsal, och depression som kommer följa, kommer jag behöva nåt som hjälper mig igenom dagen. Sorgligt men sant.