On the rocks

On the rocks! Se den. Vad mysigt med gamla, romantiska filmer som har en stor dos av humor och en riktigt lycklig slut. Det perfekta slutet på en lugn dag. En påse popcorn - olw smörpopcorn som alltid- och en burk cola av Coca märket är jag redo att ta och lägga mig.
1

Slut på friveckan

Igår jobbade jag sista passet som extraarbetare och imorgon börjar min egen vecka, men innan dess väntar utgång imorgon kväll. Jag inser att jag under jobbet kommer vara helt slut och vilja strypa alla runtom mig, men what the ---- , jag måste faktiskt ut. Nu har jag inte varit ute på tre veckor och det håller på och sliter på mig. Från att ha varit ute på krogen varje vecka till det här. Det är inte bra. Jag ska ju trots allt ge mig in i studenternas liv snart och måste passa på att festa nu...
Fast studenter festar ganska mycket, eller hur?!

Friveckan

Jobbet på färjan har uppehåll och just nu njuter jag av min frivecka. Igår blev jag uppringd och blev tillfrågad om jag ville jobba extra. Jag tackade ja till några av dagarna, vilket innebär att jag kommer jobba på lördag samt söndagen. Den här gången i bistron. Kul att prova på nåt nytt.

Jobb i all ära. Det är faktiskt jättekul att ha nåt på agendan förrutom nästa fika paus. Just nu är jag däremot riktigt sugen på att gå ut och festa. Ikväll blir det förhoppningsvis en mini-utgång.
   
Nu ska ska jag ägna mig åt ett lager smink, klä på mig och sedan röra på mig.

ciao amigos