Notre-dame

13 sidor i Notre-Dame är lästa och jag kunde riktigt känna mitt huvud domna bort. Så det blev en uppfriskande promenad och nu sitter jag med en Redbull som förhoppningsvis ska pigga upp mig tillräckligt för att orka med ytterligare trettio sidor av boken. Hoppas. Hoppas. Project Runway, dricka klart min Redbull och mat sen får det bli plugg igen.

VM - invigningen

Igår invigdes nybyggda O'learys med Persson och jag måste säga att det var sjukt mysigt. Inredningen skriker USA och uteserveringens gröna filtar var varma i kvällens kyla. Dessutom var servitörerna söta och trevliga. Det var nog första gången jag fått ett leende av en bartender som förstod att man stått där och väntat. Kommer definitivt besöka det stället igen. I synnerhet nu när VM börjar. Idag 15.00 smäller det med match mellan Sydafrika & Mexico. Själv ska jag däremot sitta på biblioteket och plugga franska. Usch, känns som om jag upprepar mig. Sen så blir det tyvärr inte plugg hela dagen, och jag vet att alla säger att man måste vila men vad skönt det vore att köra på hela dagen utan störningar. Nej, ett par koppar kaffen kommer det garanterat att bli men förhoppningsvis inte allför många. Kanske blir ett besök till SunCity mot kvällen.

Marias utlandsresan

Idag var jag igång lite sen så promenaden med Maria blev skrotad. Där fick jag för att jag lät min Iphone stå ute i köket istället för att ha den bredvid sängen! För jag vaknar knappt när mobilen ligger under kudden. Så när Maria ringde i morse var den osynlig. Aja, ingen olycka orsakad. Hon sov också. Som det visar sig ska hon dessutom på en utlandsresa mot slutet av veckan, så jag har mindre dåligt samvete än annars. Strax ska det bli en promenad till stan med Elena och hennes lilla Anton. Ikväll blir det återigen en tur med Gotlandsfärjan så ett par nya tajts behöver inköpas. Efter ett teveprogram idag ser jag så fram emot att få inhandla en blommig sommarklänning. I want. Ha en solig dag.