Halloween före Herrmiddag

Halloween inträffar imorgon men det är julen som har spelat sin väg in i mitt nystädade kontor på kåren. Efter att Love Actually spelades på teve i veckan har jag klickat fram All I want for Christmas på youtube och fyllt korridorerna med musik. Imorgon ska det dock blir lite Halloween firande då jag och lillsyrran ska skära lite i pumpan som står i köket och förhoppningsvis sitta parkerade framför en skräckfilm hela kvällen! I dagar  spenderat på kontoret kräver ett par timmars avslappning.

Herrmiddagen närmar sig snabbt och det kommer garanterat att bli en hel del spring innan dess och sena nätter på kåren. Nåt att se fram emot ;) Haha.

Trevlig natt innan Halloween!

xox

Sunday

Varje gång stressen har lagt sig, vare sig det är efter en tenta eller en fartfylld period full med en massa festande så har jag lovat mig själv en lugn stund. Att sitta ned och läsa en bok eller ta ett varmt bad med tända ljus. Idealt skulle jag ha Pavarotti i högtalarna med Nessum Dorma. För första gången på vad som känns som en evighet höll jag mitt löfte. Kan vara så att man börjar bli stor?! Eller inte. I vilket fall, med ett körkort i handen tycker jag man får tillåtelse, lite då och då, att låtsas.

Två dagar i rad har jag nu hängt med Freddy och efter en massa skratt så känner jag mig laddad inför nästa event som kommer nu på fredag. Med en massa annat som har fått vänta, kan man lugnt säga att jag har fullt upp i veckan. Fast efter ett års slappande kanske det är på tiden.

Godnatt

Myshelg med Freddy

Vart ska man börja?
Sommaren passerade och med hösten har allt förändrats. Freddy har flyttat, Persson hängde på, fast inte till samma stad och själv blev jag kvar i Gävle där jag tagit platsen som kårmästare. Efter att första natten nu är över känner jag hur spänningen fortfarande hänger i luften. Nästa kväll närmar sig och jag har sjukt mycket att göra, men vill man så vill man!
Med Freddy på besök över helgen precis efter den hårda veckan som passerat väntar en lugn kväll ute i Furuvik!
En trerätters middag håller på att tillagas i denna stund och det obligatoriska vinet ska jag ta med. Lite får man ge :) Det enda som skulle göra kvällen fulländad vore ett hett bad. Får väl vänta till på söndag.

Trevlig lördag, tills vidare!

xox