Den perfekta söndagen

Idag var det en shopping runda till valbo som fick utgöra fem timmar av min dag. Så medan majoriteten av folket låg och stekte sig röda på diverse gräsplan runtomkring staden, gick jag med en kofta i kyliga köpcentret och letade efter ett par snygga sommar sandaler. Inte hittade jag några men kom ändå ut med ett par kassar i hand. Väl hemma kan man ju tro att jag lägger mig för att lata mig i soffan. Nej, på med träningskorna och ut på en jogging/promenad runda. Ett antal sit-ups senare känner jag mig hur duktig som helst!

Det är receptet på att må bra! Visst, spa, manikyr, massage och varma bad med bubbel, jordgubbar och tända ljus i all ära. Men innan du sjunker ner i det heta vattnet rekommenderar jag en lång promenad :)

Middagen fick sällskap av ett liitet glas med rött vin, som var super god. Nu har jag precis fått höra att en av mina Brighton tjejer ska komma till Gävle om ett par veckor vilket gör mig till en väldigt glad tjej. En väldigt glad tjej som snart ska få en god kopp med te. Den perfekta avslutet på en perfekt söndag!

Nu är det dags att  fylla koppen och sätta mig ned framför NCIS :) Trevlig söndag kväll!

Galningen : jag

En lång promenad utvecklades till en joggingrunda och sedan tillbaka till en promenad och till sist....tja, ni som undrade vem galningen som hoppade pippi - hopp i hundra meter var - Hade hon ett par cykelshorts och en röd t-shirts på sig? Då var det jag!

Solen skiner och om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag var i Bulgarien. Eller, kanske inte Bulgarien, men kanske franska rivieran. Härligt är det så klaga är något jag inte tänker ägna tid åt. Istället är det lunchdags, så nu ska jag leka kock innan en dusch får tvätta ur citronen ur håret och skölja bort olivoljan. 

Har ni inte listat ut ledtrådarna så ska jag berätta att innan min promenad/jogging runda låg jag i balkongen och jobbade på solbrännan.

Den perfekta dagen efter! Det vill säga, dagen efter en Pride and Prejudice kväll med Freddy. Pyjamasparty på högsta nivå med persisk mat, kladdkaka, chips och popcorn! Även lite vin fick vi i oss innan vi gick och la oss klockan fem på morgonen. 

Inte illa, om jag får säga så själv!

Dave Allen on religion ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jxo81Ok9Urk