Studiebesök på Sveriges Television

Jag älskar JMK! Jag har aldrig förstått mig på när folk säger att de hittat rätt när det kommer till en utbildning - inte förrän idag.

Som en i grupp 1 stod jag i en av SVT redaktionens byggnader i väntan på guiden som skulle visa oss runt. Studiebesök del ett.

Vi blev ledde ned till studio 1 där han (vars namn jag glömt) berättade om sin långa karriär i branchen och med höga tak, industriliknande bygge kände jag; Wow. Det var lite som på film.

Därefter åkte vi upp till Rapport och Aktuellt studion där Godmorgon, ABC, matlagningsprogram och vädret filmas. Lite surrealistiskt att ha varit där. Sen blev det en tur på redaktionen där de satt och researchade och annat.
- Lite tänd blev jag på att bara hoppa in i arbetet, men blev riktigt sugen på att besöka en tidningsredaktion näst. Se om det är som jag föreställt mig.

Jo, såg en av nyhetsprogramledarna som log och sa hej lite försiktigt. Tredje kändisspaningen i Sthlm.
Nu har jag sett Peter Magnusson, Pernilla Wahlgren och hon då. Får kolla upp vad hon heter.

I nästa kurs ingår det praktik visade det sig och nu vill jag bara snabbspola till sommaren för att till höst börja på journalistisk produktion!! :D
3

1, 2, 3 - ge mig Fanta och rosé

Fredagen blev en heldag med ett besök på parlamentet, följt av en tågtur till Atomium. Världens största boulespel!

På kvällen lagade vi mat, drack Fanta och rosé och gjorde oss iordning till tonerna av - "Fanta och rosé". På Spirito Martini träffade vi tre störtsköna killar, Louis, Mikael och mr X. Varav ena, Louis, var den absolut bästa dansaren jag stött på och det gällde bara att inte snubbla när han ledde. Först ut var Freddy, sedan fick jag snurra lite.

En tur i deras sportbilar senare hamnade vi på Bar rouge där en väldigt speciellt gäng hängde. Champagne till 07 på morgonen innan de körde hem oss.

Perfekt utekväll! ;) Nu ser jag fram emot nästa utlandsresa. En sista minuten någon?

Me heart Starbucks

Dior på naglarna och Starbucks - I love!