Födelsedagen

Har precis kommit hem från stan, där jag fick peka ut vad jag ville ha i födelsedagspresent :) När vi kom hem bar Missy på två stora påsar... Undra det blir, hoppas på mina decimeter-klack-skor i svart. Har ju redan testat dom i vitt och nej det blev inga pinsamma stunder på Church-Street i helgen.

Beställde mozzarella fyllda potatisskal och en stor fruktdrink. Fick dessutom en födelsedagsdrink med raket-ljus i. Snacka om min förvåning när sheriffen kom mot mig med den i handen när Happy Birthday låten slagits på. Satt som en fån och tittade runt. Hehe. Aja, en lyckad kväll blev det.

Får se hur resten av veckan blir, med tanke på senare händelser. På ens födelsedag tycker jag personligen att hela veckan bör tillängnas till den personen, men verkar bara vara jag som känner så.
Funderar på att skjuta upp min födelsedag en eller två veckor.

Om inte blir det Slick City imorgon och antingen Goya eller ChurchStreet på fredag. Hoppas humöret lyfter efter Medel passet på friskis. Ett möte med Caramell brukar alltid hjälpa.

xxx

I'm stunning

Igår hade jag min första lektion i ämnet Retorik, en föreläsning som visade sig inte vara obligatoriskt men är ändå glad att jag gick :) Det var hur kul som helst med en karismatisk lärare. Även om det är hur mycket plugg som helst :p

Efteråt var det utgång till Goya med bästisen Maria, efter en liten förfest hos henne tog vi bussen till stan. Blev dock lite besviken, musiken bestod nästan enbart av house. Bra DJ. Not. Den bästa delen av kvällen var när jag fick dansa med min lillasyster Missy och den korta tid jag stod vid baren. Snygga bartenders där och för första gången fick man ett leende av den ena. Hehe.
    Trots löftena till mig själv att aldrig gå ut igen, blir det nog fest nästa vecka. Torsdag, fredag och nåt litet på lördagen. Blir nog nåt litet med de närmaste, jag fyller ju trots allt  20 år.

Ikväll blir det Church Street. En tidig födelsedagsfirande eftersom Parisa (min stora syster) åker hem till Gotland imorgon. Så jag ska väl klä på mig, kasta på lite smink och dra på mig klackarna snart.
Ja, ikväll blir det decimeter höga klackar, så... Håll tummarna!

Fick höra frasen av en gammal kompis " You're stunning, I'm serious"

Wednesday killing time

Friskis var som vanligt ganska befolkat, men lyckades ändå springa 25 minuter på löpbandet :) Totalt 33 minuter. Börjar bli lite beroende av joggning! Har aldrig förstått förtjusningen innan jag själv började. Är väl som med kaffe, man smakar och spottar ut, men efter att ha spottat ut ett par gånger blir man lite beroende.

Bra! Det var det enda som saknades i mitt liv; ännu en beroende-framkallande "ämne". Först läppsyl, sedan kaffe och nu joggning...Ser nästan fram emot nästa. Vad ska det bli? Fest? Choklad? 
    Piip, det är jag ju redan beroende av. 

Efter träningen kom jag hem och kände mig duktig så jag lagade mat! Åt hela familjen! Det var inte särskilt tråkigt, men sen är det ju inte mycket som blir tråkigt när man sjunger och dansar medan man gör det. Så jag dansade runt köket i mina nya 10 cm klackskor och sjöng med i varenda Metallica låt som finns på mp3:n.
Till mat blev det fiskgratäng, bakad potatis, scampi och kokta grönsaker. Blev väldigt gott måste jag säga. Vi kan ju låtsas att jag lagade fiskgratängen från scratch, så boostar vi mitt ego. 

Blev inget pluggande ikväll, får väl ta och kompensera imorgon efter en tur till gymmet. Det finns mycket saker jag är villig att skjuta upp, Plugget, disken...men gymmet fuskar jag inte med.

Just nu sitter jag och pratar med Ange och Ida som befinner sig i New York och Washington D.C. 
   Båda två jobbar som au pairer och stortrivs i storstäderna där dagliga besök till Starbucks och nattliga uttåg till städernas utvalda restauranger och bowling hall ingår i vardagen.  

Hemma i Quinn blir det utgång på fredag. Då kommer jag släpa med mig Maria och spendera hela natten med att dansa häcken av oss.

;)