Oprah

Oprah. När man börjar prata om dagens Oprah avsnitt känner man sig som en hemmafru som aldrig missar ett avsnitt. Men när man sitter och tittar så kan jag ärligt talat säga att man skiter fullständigt i det.

Nu visar dom ett avsnitt som handlar om Utube. Patrick Swayze kom och dansade ett par steg ur Dirty Dancing.

Den som inte sett den filmen borde faktiskt ta det ledigt idag och sätta sig framför teven och stoppa in filmen.

Nobody put's Baby in the corner!

1

Gotland

Då är man på Gotland då. Vad skönt att komma bort från Gävle, även om jag har varit sömnig hela tiden här. Fast vi kom ju fram igår så jag har väl lite tid på mig att vakna till.

Idag har vi typ bara segat hela dagen, så vi åkte bara och handlade för ett par timmar sedan. Nu står kycklingen i ugnen och är förhoppningsvis klar snart. Konstigt har varit hungrig hela tiden. Har ätit varannan timme.
     Gud vad drygt vill bara gå och lägga mig. Om ett par timmar.

Nu tittar Missy på Cityakuten och P. har precis fixat riset. Mums. Hmm, funderar på om jag vågar ta fram vinet och ta ett glas till maten. F-n, vet att det kommer bli blickar från systrarna :P Aja, jag har faktiskt gjort rent hårfärg fläckarna på Parisas golv.

Idag slog Freddy en signal när hon var ute med hunden. Hon lovade att hon skulle laga flygande jakob till mig när jag kommer hem, ser fram emot det. Maten alltså, inte att komma hem.

Nu ska jag ta plats i soffan och sega lite mer...

Dålig service: JAVA

Idag blev det lunch på Java med angelica som är tillbaka för veckan och Freddy som är tillbaka för gott och Annie som varit här hela tiden. Så det blev mycket snack om vad jag kan förvänta mig av au pair jobbet, både de positiva sidorna och de negativa. Efter två timmars snack, frågor och fyra tallrikar med varma mackor stack Angelica hem. Och så var dom tre. 

Där satt vi i en timme och snackade, skämtade och pratade om fredagens kommande utekväll. Så sa jag att personalen där var ovanligt otrevliga, varpå han om jobbar där kom och skulle prata med "killarna" som satt bakom oss. Oooops. Men han hörde faktiskt inte. Däremot kände killarna sig tvungna att säga (högt) att de minsann tyckte att personalen var jättetrevliga. Hrm, ELLER HUR!! Men men, det kan vara så att jag är "känslig" mot dålig attityd och beteende hos service-personal.

Kommer inte besöka Java igen...På läääänge.

Det var jättekul att snacka med Freddy...det var ett tag sedan, får väl se henne igen på fredag då blir det Goya.

Fest fredag... Kanske Torsdag oxå-

2